Personal Training 2018-07-25T17:48:06+00:00

Personal Training

voor de aller beste resultaten

Wil je 100% zeker zijn dat jij élke maand een betere versie van jezelf in de spiegel ziet? Dan ga je morgen nog aan de slag met onze personal trainers! Je leert de techniek achter trainen, je gaat je eigen grenzen leren verleggen en vooral plezier krijgen in sporten. Wij coachen vooral mentaal en we nemen je mee buiten jouw comfort zone. 

Bekijk wat het inhoud

Oneteam Lifestyle Resultaten

Onze resultaten zijn het gevolg van een verandering van levensstijl. Wij geloven in de kracht van voeding, intensieve training, voldoende rust en doorzettingsvermogen.

Onze personal trainers zijn niet alleen een stok achter de deur maar coachen jouw stap voor stap naar jouw doelstelling.

Wij zijn echt persoonlijk betrokken bij ieders vooruitgang en boeken daarom ongelofelijke resultaten.

Wat het inhoud

Training sessies

De trainingen duren altijd 1 uur. Je gaat intensief trainen naar jouw doelstelling. Jouw personal trainer zorgt ervoor dat je de juiste techniek beheerst en leert doorzetten als het stemmetje in je hoofd zegt: “ik kan niet meer”. We houden rekening met blessures en stemmen de training altijd af op jouw persoonlijke behoeftes. Aan het einde van de dag garanderen wij altijd resultaat! Daar train je immers voor.

Mental coaching

Mental coaching is vaak een onderbelicht onderdeel bij Personal Training. Wij gaan niet alleen trainen, we gaan opzoek naar jouw intrinsieke motivatie en grenzen leren verleggen. We gaan dus ook trainen aan een ijzersterke mentaliteit, een betere en sterkere versie van jezelf ontwikkelen.

Persoonlijk voedingsplan

Train je 3 x per week of vaker? Dan ontvang je van ons ook een voedingsschema op maat & de Oneteam App! Voeding is een van de belangrijkste factoren als het op resultaten aankomt. Onze voedingsschema’s zijn op Macro’s gebaseerd en afgestemd op jouw doelstelling, lichaamstype en trainingsfrequentie. Zo weet je precies wat je moet eten maar vooral weet je zeker dat je echte resultaten gaat boeken!

Vraag nu een proefles aan voor slechts €40! 

Een proefles is gewoon een volledige personal training les a 1 uur. Je maakt kennis met de trainer, zijn aanpak en de Oneteam Lifestyle. Een proefles aan huis is ook mogelijk, wel binnen een straal van 20 km rondom Utrecht. Neem je direct na je proefles een abonnement? Dan is je proefles helemaal gratis!

Proefles aanvragen

tarieven

4 weken abonnement:

1 tot 2 x per week: €75 per sessie a 1 uur

3+x per week: €70 per sessie a 1 uur

Halfjaar abonnement:

1 tot 2 x per week: €55 per sessie a 1 uur

3+x per week: €50 per sessie a 1 uur

Jaarabonnement:

1 tot 2 x per week: €45 per sessie a 1 uur

3+x per week: €40 per sessie a 1 uur

Wil je graag met een vriend of familielid trainen? Dan mag hij of zij een abonnement afsluiten voor slechts €10 per les! Ongeacht de duur van het abonnement. Dus stel dat je een halfjaar abonnement neemt en drie keer in de week aan de slag gaat met een personal trainer, dan kan een tweede persoon een halfjaar lang voor slechts €10 per les mee trainen. De enige voorwaarden is dat het om één vast persoon gaat.

Onze locaties

Ambachtsweg 80 Utrecht / Maarssen

€75 – €40 per sessie á 1 uur

Personal Training op onze eigen locatie met het beste apparatuur voor de beste workouts.  De prijs is afhankelijk van de frequentie.

Basic Fit Amersfoort & Soest

€75 – €40 per sessie á 1 uur

Wij geven Personal Training bij de Basic Fit locaties Amersfoort & Soest. Een abonnement bij Basic Fit is niet nodig. We hebben de mogelijkheid om gebruik te maken van al het apparatuur voor een hele efficiënte training. De prijs is afhankelijk van de frequentie.

Personal Training aan huis

Utrecht & omgeving (20km)

€75 – €45 per sessie á 1 uur

Woont u wat verder weg? Of traint u liever thuis? Wij komen naar u toe! Dit geld voor iedereen die binnen een straal van 20km woont vanuit Utrecht (bijvoorbeeld: Amersfoort, Soest, Nieuwegein, Hilversum, Maarssen). Voor een intensieve training zijn apparaten en gewichten namelijk niet nodig. We trainen dan voornamelijk op lichaamsgewicht. Ook hier geld: resultaten gegarandeerd!

Personal Training aan huis

+20km buiten Utrecht

v.a. €100 per sessie á 1 uur

Woont u meer dan 20 km buiten Utrecht? Wij kunnen alsnog naar u toe komen! We trainen dan bij u thuis. De prijzen zijn afhankelijk van de afstand, van af €100 per sessie a 1 uur.

Wij raden u wel aan om eerst te kijken naar onze >>Online Personal Training aanbod<

Vraag nu een proefles aan voor slechts €40! 

Een proefles is gewoon een volledige personal training les a 1 uur. Je maakt kennis met de trainer, zijn aanpak en de Oneteam Lifestyle. Een proefles aan huis is ook mogelijk, wel binnen een straal van 20 km rondom Utrecht. Neem je direct na je proefles een abonnement? Dan is je proefles helemaal gratis!

Proefles aanvragen